Astroloji, Çocuklar ve Yetenekleri


Burçlara göre çocuklarımıza nasıl yaklaşmalıyız, onlar için en uygun meslekler nelerdir gibi farklı konulara değinecek olan Astrolog Miray Ertuğrul’un semineri 6 Şubat Cumartesi günü 16:00 – 18:30 arasında Cihangir’in renkli mekanı Çocuk Atölyesi’nde!

Seminer sonunda çocuklarınızın bireysel astroloji haritasının incelenmesi, meslek seçimi ve yetenek tespiti yaptırma şansını da yakalayabilirsiniz.

Astroloji haritalarımıza bakarak yeteneklerimizi ve hayattaki misyonumuzun neler olduğunu keşfedebiliriz. Bu keşfi ne kadar erken yaşta yaparsak, o kadar  başarılı olur ve yaşadığımız hayattan keyif alırız. Çocuklarımızı yeteneklerine uygun alanlara yönlendirerek ve sevdikleri işlerde çalışmalarına yardımcı olarak, onlara mutlu bir gelecek inşa edebilir ve hayattan doyum almalarını sağlayabiliriz.

Seminer Konu Başlıkları

-Anne ve babanın çocuk için önemi (AstroPsikoloji) nedir?

-Doğru bildiğimiz yanlışlar nelerdir?

-Burçlara göre çocuklarımıza nasıl yaklaşmalıyız?

-Onlar için en uygun meslekler nelerdir?

-Çocuğumuzun yeteneklerini ve misyonunu nasıl keşfederiz?

Tarih/Saat: 6 Şubat Cumartesi / 16:00

Mekân: Çocuk Atölyesi/Oba Sokak Oba Apt 2A Cihangir Beyoğlu

Telefon: 0530 104 15 99

Etkinlik Ücreti:

Seminer Girişi: 20 TL

Seminer Girişi/Çocuklarınızın Bireysel Yıldız Haritası İncelemesi: 50 TL

 

Not: Haritalar üzerinden ön çalışma yapılacağı için rezervasyondan sonra çocuğunuzun doğum tarihinin gün/ay/yıl/saat/şehir bilgisi olarak atolye@cocukatolyesi.net mail adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Astrolog Miray Ertuğrul Hakkında: Akademi eğitimi İnsan Kaynakları olan Ertuğrul, Astro-Art Astroloji Okulu’nda Öner Döşer’den ve Barış Özkırış’tan Klasik ve Batı Astrolojisi Temel-İleri Seviye eğitimi, Psikolojik Astroloji eğitimleri aldı. Kurumsal astroloji, kariyer danışmanlığı ve doğru meslek seçimi konusunda gençlere ve yetişkinlere danışmanlık vermektedir. Psikolojik Astroloji ve İlişkiler Astrolojisi ile yakından ilgilenmektedir.

www.mirayertugrul.com

Facebook: Astrolog Miray Ertuğrul

Twitter: Uranüsyen (miray_ertugrul)

Comments are disabled.